Buitenland

VASTGOED KOPEN IN SPANJE

Wist u dat er dagelijks 8 Belgen een huis kopen in Spanje? Zelfs in een moeilijk corona-jaar als 2020 werden er 2.400 eigendommen verkocht aan Belgen! Dit zowel als belegging als voor eigen gebruik of tweede verblijf, met prijzen vanaf € 143.000 voor een nieuwbouwappartement.

Interesse gewekt? Wij werken met een lokale Nederlandstalige partner (oorspronkelijk zelfs afkomstig uit Limburg) die gespecialiseerd is in de verkoop in Costa Blanca Zuid (van Alicante tot Torrevieja, met als echte hotspot de Orihuela Costa). Waarom specifiek deze regio? Uiteraard omwille van de gemakkelijke bereikbaarheid via maar liefst 3 luchthavens (Alicante, Murcia en Valencia) en op maar 2 uurtjes vliegen vanuit verschillende luchthavens hier in de buurt zoals Luik, Maastricht of Eindhoven. En dan natuurlijk het microklimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar, 200 km kustlijn met de gekende brede hagelwitte zandstranden, meer dan 10 golfcourts en het gekende grote winkelcentrum "La Zenia Boulevard". Meer over deze prachtige regio kan u ook terugvinden op www.mijnspanje.be.

Onze lokale partner, met een Belgische BIV-nummer en meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop uitsluitend in deze regio, heeft een kantoor ter plaatse en werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde aannemers die aan de Belgische normen voldoen!! Zij kunnen ter plaatse ook diensten aanbieden zoals Home Solution, property management, sleutelbeheer, verhuur, e.d om u volledig te ontzorgen.

Klik hier om onze werkwijze te ontdekken hoe u veilig via ons een eigendom in Spanje koopt!

Hieronder vindt u al een kleine greep uit ons uitgebreid aanbod, maar zo krijgt u toch al een eerste beeld van het type kwaliteitsprojecten wij u kunnen aanbieden. Contacteer ons via ons contactformulier, 0475/72.65.57 of info@N3vastgoed.be en geef ons uw voorkeuren door